Telefon: 0102-120 140

Vi är Kustbygg Group

Ett säkert kort

Vi är ett byggföretag som utför allt från byggservice till alla typer av bygg-entreprenader. Vår ambition är att erbjuda våra kunder ett kvalitetsmedvetet och serviceinriktat företag som har en enkel och effektiv organisation med korta beslutsvägar. 

Kustbygg Group AB

Alla våra medarbetare är engagerade och vi jobbar alla mot samma mål att göra kunden lite mera nöjd än förväntat. Vi erbjuder bland annat total-entreprenader, utförande-entreprenader, om- och tillbyggnader av fastighet, nyproduktion, stam- och badrumsrenoveringar, byggnadsvård, byggservice. Våra kunder är kommuner, bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare samt olika industrier. 

Kustbygg startades år 2003 av Fredrik Bladås och vi har växt oss mycket starka, idag är vi många duktiga hantverkare inom bygg, golv, måleri & eldstäder.


"Kompetens, engagemang samt en ständig vilja att ligga i framkant har tagit oss dit vi är idag.“

- Fredrik Bladås, grundare & VD -  

OCAB

OCAB

"Kustbygg är ett mycket positivt företag som alltid ligger i framkant och värnar om Oskarshamn. Vi har ett otroligt bra och nära samarbete med Kustbygg."

//Gabriel Willsund, OCAB

Maskincentrum

Maskincentrum

"Kustbygg ger mycket bra service och arbetet blir alltid väl utfört. Dom återkopplar alltid snabbt på frågor och håller tider vilket är värdefullt för mig som privatperson och företagare."

// Ingemar Petersson, VD, Maskincentrum i Bockara

Kontakt

Vi ser fram emot att samarbeta med dig, kontakta oss idag.

 

Kustbygg Group AB

Telefon: 0102-120 140

E-post: Skicka mail