Om KBG - Kustbygg Group

Vi på Kustbygg Group renoverar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader.  

Vi erbjuder ett professionellt utfört måleriuppdrag för alla typer av projekt och strävar efter att vara det självklara valet av måleri-/byggfirma i Kalmar Län.
Vi utför våra tjänster med noggrannhet och känsla för detaljer. Vi har gedigen erfarenhet av murning och övriga renoveringsarbeten av fasader. 

Med hjälp av våra andra avdelningar bygg, golv och måleri erbjuder vi våra kunder en komplett lösning för murning. Hos oss får du experthjälp med allt som rör fasad och puts.

Vi har en golvbutik vid Stensbergsvägen 17 i Oskarshamn, där vi visar olika golvlösningar i material så som trä, plast, linoleum, kakel eller klinker. Vår duktiga personal i vårt visningsrum, hjälper dig gärna att välja rätt golv som passar dina behov. Känn på prover eller hitta inspiration på våra digitala skärmar i butiken. Du kan även boka våra duktiga golvläggare. 

Vårt team besitter kunskaper inom alla byggområden och våra medarbetare är ansvarsfulla och levererar lösningar till högsta kvalitet på alla projekt. Vi ställer höga krav på vår personal för att kunna förmedla välutbildade och erfarna personer till dig som kund för att du ska känna dig trygg med ditt val av Kustbygg som entreprenör. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vår flexibilitet gör oss till en pålitlig leverantör av allt inom bygg.